Reiseblogg fra Travellerspoint

Fra Nittedal til Grønland

med sommerfugler i magen og speilrefleksen i veska.

sunny 18 °C

Klokka er 01.00 og det er tre timer til vi skal stå opp igjen for å kjøre til Gardemoen for å så hoppe på et fly til den store hvite øya de borte. Grønland. Så jeg har funnet ut at det er like greit å heller bare slurpe i seg nok kaffe og holde seg våken.
Kom hit til Nittadal i dag for å være litt med Cecilie før vi reiser i morgen.
Sekken er ferdig pakket for lengst, men cecilie sin sekk er ikke helt klar ennå. Hun fant passet bare for 15 minutter siden. Jeg så litt svette i panna hennes etter hun hadde leita i en god time etter det. Ganske arti egentlig. Heheh!
Pappaen til Cecilie har advart oss i kveld mot en alkoholisert lokalbefolkning og at vi ikke må havne på flatfylla. Vi får nå se på det.. Ettersom Cecilie er kjent her i Nittedal som Cecilie med lommelerka.. HAHHA!

Er veldig spent på hva som venter oss når vi lander i morgen. Og litt spent på om vi kanskje har pakka med oss for varme klær??
Har hørt veldig mye rart om maten der borte også. Cecilie er veggis, så det kan jo kanskje bli litt problematisk om de bare serverer selkjøtt og moskus å sånt. Jeg klarer liksom ikke å se for oss hvor de dyrker grønnsaker på Grønland :p

Den "byen" vi lander i i morgen heter så mye som Kangerlussuaq eller noe sånt, og der bor det ca. 490 personer. Der blir vi en natt før vi reiser videre til den urbane hovedstaden Nuuk. Der bor det omtrent like mange personer som i Alta, så jeg er utrolig spent på hva de har å by på!

Nå skal jeg trakte mere kaffe. Vi leses snart igjen! :)

Skrevet av Pleym 15:45 Arkivert i Norge Tagged backpacking

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint