Reiseblogg fra Travellerspoint

When will it stop!?

akk...

semi-overcast 1 °C

Joda, vel hjemme i Norge etter en helt sinnsyk tur i Asia! (http://pleym.travellerspoint.com)
Jeg tenkte at nå var jeg ferdig reist, hvertfall på en god stund, så nå kunne jeg flytte inn i en hybel i et kollektiv i oslo en plass og fortsette på den påbegynte frisørutdanninga mi. Men den gang ei.
Jeg var en liten stund i oslo når jeg kom til norge igjen og var med Karl Johan på bislett kebab en kveld (uten min vilje!) og mens vi satt der leste jeg gjennom et blad som heter spirit. Et blad jeg aldri ellers hadde lest i.
"er du vår nye klimareporter?" sto det med stor skrift i midten av bladet. Ja, tenkte jeg, og med en gang jeg kom hjem til hybelen til Karl Johan, satte jeg meg ned å skrev mail til dette bladet og forklarte at jeg syns jeg passa rimelig bra til denne jobben.
Uten å tenke særlig mer over det, reiste jeg hjem til alta og ukene gikk. Plutselig får jeg en telefon fra en mann som heter Trond der han forteller at jeg var blitt plukka ut til å være klimareporter for de i juli!

Åjoda, så nå er jeg i gang igjen. Ut å reise igjen! Jeg skal reise sammen med en annen jente på ca min alder, som jeg aldri har møtt før!
Det bærer til oslo i morgen for å møte denne jenta og kanskje planlegge hvor vi skal reise. For det er ikke bestemt ennå.
Nå som jeg trodde alt var i boks og at jeg kunne slappe av litt, hvertfall i sommer, skjer det ting igjen! Men det er overhodet ikke negativt.

Nå nærmer det seg 17.mai og atter en gang blir det en 17. mai med ull-longs under bunaden og høye snøskavler i veikanten.. Når jeg tenker meg om var snøskavlene høyere når jeg var liten...

Skrevet av Pleym 10:17 Arkivert i Norge Tagged round_the_world

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint